My Sister Nuning Pose Di Parkiran, Keren Juga Ternyata


Parkiran Margocity

Ketika itu panas banget, pas jalan di sela2 mobil tiba-tiba muncul ide untuk buat foto…langsung aja aku nyuruh adiku berpose hehe…maksa , soalnya ada view bagus harus segera dilakukan tindakan foto memfoto cie…sok fotografer banget. Ya gitu deh yang penting mengabadikan moment. In tne next kita bisa melihat2 album kita sambil tersenyum.

Image | This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s